HEMANGIOMA KA SHËRIM TË PLOTË

Rezultatet vazhdojnë të jenë shumë inkurajuese,me qindra pacientë të shëruar plotësisht nën mjekimin dhe ndjekjen e afërt nga Dr Ismail Lutolli, subspecialist i hematologjisë dhe onkologjisë pediatrike.

Në foto fëmijë i shëruar nga hemangioma në pjesën e dorës për periudhën e mjekimit 2 mujor .

Poliklinika NATAL, vendi ku fëmijët do të gjejnë tërë atë që duhet për shërimin e plotë të hemangiomës .

Poliklinika NATAL

048 370 370

./natalmedia/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kompjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forne tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts