Nuk jemi më vetëm

Nuk mund të shkojmë më në kinema, të pimë një pije, kafe apo të shkojmë në një arratisje romantike pa organizim.

Nuk kam aq kohë për t’u përgatitur si dikur, dhe veshjet e mia janë më praktike.

Shtrati nuk na takon më vetëm neve dhe duhet të jemi kreativë për takimin tonë të dashurisë 😊.

Tani jemi “mami dhe babi”, (po thuaj nuk e dëgjoj më emrin) dhe megjithëse shtëpia është shpesh në kaos, pak kohë dhe shumë lodhje, pamja është nga ana tjetër e tavolinës, nga anën tjetër të dhomës, mbi një grumbull rrobash apo lodrash, ndjej pjesëmarrjen tënde, jemi partnerë në aventurë, në jetë, është mirë që të kemi.

Edhe pse lodhja dhe stresi i përditshmërisë nuk të mban gjithmonë në humorin më të mirë, vlerësoj përpjekjen tënde për të qenë një baba dhe bashkëshort i mirë.

Do të kemi sërish një shtrat për vete, do të kemi kohë të lirë për të ikur në plazh sa herë të duam. Derisa të ndodhë kjo, mos pusho së përqafuari, dashuria jonë qoftë e fortë, e duruar dhe di të shijojë skenën e “mamit dhe babit” të të vegjëlve tanë. /natalmedia.com/

 

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia

SHPËRNDAJE:

Related posts