Edhe pse unë jam vetë nënë, nëna ime është ende personi tek i cili shkoj.

Shkoj tek ajo kur ndodh diçka e bukur. Ajo është personi i parë që dua të telefonoj me lajme, të mëdha apo të vogla.

Shkoj tek ajo kur më duhet një shpatull për të qarë.

E marr në telefon kur jam vetëm në makinë për të folur për gjithçka.

Shkoj tek ajo për të festuar sukseset e mia, sepse e di që ajo i feston ato me mua.

Shkoj tek ajo për ngushëllim, sepse ndonjëherë zëri i saj është e vetmja gjë në këtë botë që mund të bëjë gjithçka të duket në rregull.

Shkoj tek ajo për këshilla, ajo më ndihmon të gjej drejtimin e duhur.

Shkoj tek ajo kur një nga fëmijët e mi është duke kaluar një ditë të vështirë dhe më duhet të qaj.

Miqtë mund të vijnë dhe të shkojnë. Ata largohen. Ata zhduken.

Por mami është gjithmonë aty.

Të kesh një nënë të tillë më siguron se do të kem gjithmonë dikë që do të jetë pranë meje, sado e vështirë të bëhet jeta.

Dhe shpresoj të jem një person i tillë për fëmijët e mi. Ai person pranë të cilit mund të pushojnë nga shqetësimet e tyre. Pavarësisht se sa vjeç janë, ata mund të vijnë tek unë në çdo kohë.

Sepse dua të jem gjithmonë ai person tek i cili gjejnë prehje fëmijët e mi. /natalmedia.com/

 

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia

 

SHPËRNDAJE:

Related posts