Një përvojë më mbresëlënëse për shpëtimtarët

Një peshkatar e vuri re një balen në lindje të ishullit Farallon (jashtë Portës së Artë) dhe kërkoi ndihmë me radio. Brenda pak orësh, një ekip shpëtimi mbërriti dhe përcaktoi se ajo ishte në gjendje aq të rëndë sa e vetmja mënyrë për ta shpëtuar ishte të zhytej brenda dhe ta zgjidhte atë … një propozim shumë i rrezikshëm. Një goditje me bisht mund të vriste shpëtimtarin. Ata punuan për orë të tëra me thika të lakuara dhe më në fund e liruan atë.

Pasin e liruan, zhytësit thonë se ajo notoi në rrethe të gëzueshme. Pastaj ajo u kthye tek secili zhytës, një nga një, i shtyu butësisht, duke i falënderuar. Disa thanë se ishte përvoja më e mirë e jetës së tyre. Djali që e largoi litarin nga goja e balenës thotë se syri i saj e ka ndjekur gjatë gjithë kohës dhe se ai nuk do të jetë kurrë i njëjti. Qofshi kaq të lumtur që jeni të rrethuar nga njerëz që do t’ju ndihmojnë të shkëputeni nga gjërat që ju lidhin. Dhe, ta ndjesh gjithmonë gëzimin e dhënies dhe marrjes së mirënjohjes./natalmedia.com/

 

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts