Nëse zgjedhni për bashkëshorte një grua të punësuar!

Nëse zgjedhni një grua të punësuar, duhet të pranoni që ajo nuk mund të drejtojë shtëpinë me kohë të plotë.
Nëse zgjedhni një amvise që mund të kujdeset për ju dhe të menaxhojë plotësisht shtëpinë, do të duhet të pranoni që nuk merr para dhe këtë duhet ta bësh vetëm.
Nëse zgjedhni një grua të nënshtruar, duhet të pranoni që varet nga ju.
Nëse zgjedhni të jeni me një grua të guximshme, duhet të pranoni që ajo është e pavarur në pikëpamjet e saj.
Nëse zgjedhni një grua të bukur, duhet të pranoni që xhelozia duhet të kontrollohet.
Nëse vendosni të jeni me një grua të fortë, duhet të pranoni që ajo është e fortë dhe nuk manipulohet.
Asnjë grua nuk është perfekte dhe nuk duhet të prisni përsosmëri prej saj.
Çdo grua ka personalitetin dhe vlerat e saj që e bëjnë atë ajo që është dhe kjo e bën atë unike./natalmedia.com/

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts