Mos lejoni të ndikoheni nga popullariteti dhe fama

Prezantuesi: “Të shikoj me atë flori dhe diamante që vlejnë, nuk e di sa, 10 milionë dollarë dhe pastaj shikoj ato këpucët tuaja që duken të vjetra.”

“Ndoshta dikujt i duken kështu, por në fakt këto këpuc kanë një mesazh. E shikon, me mbajnë të përulur dhe me këmbë në tokë, kështu që nuk harroj nga kam ardhur. Para meje i ka veshur babai im, pastaj vëllai im.  Janë aty për të më kujtuar se kam prindër, vëllezër dhe motra për të cilët duhem kujdesur. Tani që jam në Hollywood dhe fitoj shumë para, është e lehtë të kapem pas gjërave materiale dhe harrojë kush jam dhe nga kam ardhur. Kështu që edhe kur takoj një njeri të rëndësishëm, kryetar bashkie apo guvernator, për të mos u ndikuar nga popullariteti, mjafton t’i shikoj këpucët e mia dhe ato më mbajnë fort në tokë”. /natalmedia.com/

 

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia

 

SHPËRNDAJE:

Related posts