Le ta krijomë një botë me më shumë dashuri, ndjeshmëri dhe dhembshuri!

 

Vajza me veshje blu po kalonte një sulm ankthi. Kur nëna e saj e pa të shtrirë në tokë, në shi, ajo doli nga automjeti dhe u shtri pranë saj, e mbajti për dore dhe qëndroi pranë saj derisa i kaloi sulmi.

Nuk ka të bëjë me atë se kujt i pëlqen të qëndroj në shi, por kush do të pranoj të laget me ju, qoftë miqësia apo lidhjet familjare. Sepse, në jetë, ka nga ata që na shohin në tokë dhe kalojnë pa na vërejtur, dhe ata që vendosin të lagen pranë nesh. Le ta krijomë një botë me më shumë dashuri, ndjeshmëri dhe dhembshuri./natalmedia.com/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts