Baballarë, të jeni të pranishëm në lindjen e fëmijës suaj, për gruan tuaj do të thotë…

Ndoshta ai nuk mund të largojë dhimbjen e tuaj.

Mund të mos ndjejë dhe ndalojë kontraksionet.

Mund të mos jetë në gjendje të përshpejtojë procesin e lindjes.

Por mund të jetë aty. Për të qenë një dorë e fortë mbështetëse.

Të jetë një përqafim. Për të qenë një fjalë inkurajuese. Të jetë dashuri.

Dhe kjo është shpesh e mjaftueshme. Dhe në fund ta pritni në duar bashkë atë që do ta rritni bashkë gjithmonë me dashuri./natalmedia.com/

 

Birth stories from dads | Raising Children Network

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts