A jeni të pakënaqur me dietën tuaj?

Dëshironi të humbni peshë me planin e duhur të dietës?
A doni të përmirësoni nivelin tuaj të kolesterolit në gjak?

Nëse përgjigjja juaj është po, atëherë Plani i Dietës për humbje peshe, këshilla për ushqim të shëndetshëm dhe këshilla tjera të nevojshme është ajo që ju duhet. Ky Plan i Dietës përgatitet nga Nutricionisti dhe Dietologu i subspecializuar Dr Ismail Lutolli enkas për ju.

Caktoni konsultën tuaj në +383 48 370 370 në #poliklinikanatal dhe do të jeni të kënaqur me zgjidhjen tuaj/natalmedia.com/

 

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts