SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 75: NDËRPRERJA E LAKTACIONIT (GJIDHËNIES) PAS VDEKJES SË FOSHNJES

Kjo nuk është kurrë një temë që dikush do të dëshironte të përballej dhe ta diskutonte gjatë jetës së tij. Megjithatë, fakti mbetet se, sado e rrallë dhe shkatërruese që është, foshnjat vdesin. Dhe, nëse jeni nënë që ushqeni me gji, do të keni një kujtesë të dhimbshme se trupi juaj është ende duke punuar për foshnjen: rrjedhje gjiri, parehati pas parehatie, ndjesi gjiri që mund të qoj në mastit ose infeksion, nëse nuk menaxhohet si duhet.

Pra, çfarë ndodhë më pas? Si e nxirrni qumshtin e gjirit në një mënyrë të rehatshme dhe natyrale kur jeni në procesin e pikëllimit për humbjen e fëmijës suaj?

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts