SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 72: GJIDHËNIA DHE FILLIMI I USHQIMEVE

Qumshti i gjirit, normalisht, është gjithçka për të cilin fëmija ka nevojë në moshën 6 muajshe. Në moshën 4-6 mujore përmasat trupore të fëmijës janë dy ose më shumë herë më të mëdha se ato të lindjes. Fëmija vazhdon të rritet shpejt dhe bëhet më aktiv. Në këtë periudhë, kërkesat e tij për energji dhe elementet e domosdoshme janë të mëdha, se sa ato që mund të sigurohen nga qumshti dhe fëmija ka nevojë për ushqim shtesë.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts