SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 65: DISA RREGULLA NËSE PËRDORNI SHISHE ME BIBERON GJATË GJIDHËNIES

Qumshti formulë i përgatitur në fabrika të posaçme ka përbërje të ekulibruar të përbërësve, të paktën nga ana sasiore. Mund të përdoret edhe në gjashtëmujorin e parë, gjithnjë, te fëmijët që nuk kanë asnjë mundësi të marrin qumshtin e gjirit.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts