SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 63: KUR QUMSHTI I GJIRIT MUNGON

Fjalë për fjalë do të thotë prodhim i mangët i qumshtit. Nje rrethanë e tillë është shumë e rrallë tek njeriu dhe në fakt e gjejmë vetëm në 1% të grave.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts