SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 60: ÇAJRAT QË NUK DUHET T’I PINI NËSE JENI DUKE USHQYER ME GJI

Është edhe më konfuze se që nuk e dini se si dieta juaj ndikon tek fëmija juaj nëpërmjet ushqyerjes me gji. Shumica e nënave të reja nuk janë as të vetëdijshme për faktin se ushqimi që konsumojnë kalon në qarkullimin e gjakut, nga ku shkon në qumshtin që ushqejnë me gji fëmijën e tyre.

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts