SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 56: DUHANI, ALKOOLI, DROGAT DHE GJIDHËNIA

 

Gjithçka që ju hani dhe pini, në njëfare mase, kalon në qumështin tuaj.

Drogat, alkooli dhe cigaret duhet të shmangen patjetër gjatë ushqyerjes me gji sepse dëmtojnë seriozisht shëndetin e fëmijës përveç shëndetit tuaj. Prandaj kujdes! Mos i përdorni ato!

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts