SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 55: BARNAT DHE GJIDHËNIA. ÇFARË DUHET TË KENI KUJDES!

Çfarë duhet të keni kujdes?

 

Gjatë periudhës që ushqeni fëmijën më gji, para çdo përdorimi të barit, nëna duhet të konsultohet me një mjek dhe të tregojë se ushqen me gji. Shumica e barnave kalojnë në qumështin e nënës. Disa prej tyre nuk e shqetësojne fare fëmijën, disa të tjera duhet të përdoren më kujdes, ndërsa një grup tjetër nuk duhet të perdoren, sepse jane të dëmshmë për fëmijën.

Vërejtje: Brenda çdo kutie të medikamentit keni letrën shoqëruese mbi udhëzimet  e përdorimit.  Aty tregon nëse mund ta perdorni atë gjatë gjidhënies.

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

 

SHPËRNDAJE:

Related posts