SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 46: GJIDHËNIA KUR KENI THITHKA APO GJINJ TË MËDHENJ

Thithkat e mëdha mund të jenë të vështira për të sapolindurit. Edhe thithkat e përmasave mesatare mund të duken shumë të mëdha nëse fëmija juaj është i lindur parakohe.

Në mënyrë që fëmija juaj të kap gjirin mire, ai duhet të marrë të gjithë thithkën dhe një sasi të mire të pjesës së kaftë rreth thithkës në gojë.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

 

SHPËRNDAJE:

Related posts