SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 38: FRYERJA E GJINJËVE GJATË GJIDHËNIES

Në ditët e para pas lindjes, gjinjtë fryhen për shkak të qumshtit që po fillon të “vie”. Dy deri në pesë ditë pas lindjes, ushqimi i parë i foshnjes, kulloshtra, zëvendësohet në gji nga qumshti kalimtar, i cili është në sasi shumë më të mëdha dhe pas atij kalimtar, deri rreth ditës së 14-të pas lindjes, fillon të formohet qumshti i përhershëm.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts