SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 33: GJIDHËNIA DHE FJETJA NË SHTRAT ME FËMIJËN

Fjetja bashkë me fëmijën ndihmon në vendosjen dhe ruajtjen e ushqyerjes me gji.

Një numër i prindërve përjetojnë vështirësi me fëmijën në shtratin e tyre. Për ta, zgjidhja ideale është një shtrat i mbështetur në shtratin e prindit, me kangjella të hequr nga ana e prindit dhe hapësira midis krevatit dhe shtratit të prindit të jetë e mbushur.

Kjo mënyrë gjumi ofron mundësinë e pushimit të pashqetësuar, duke kënaqur njëkohësisht nevojën e fëmijës për afërsinë tuaj. Përfitimet e gjumit së bashku janë të shumta dhe ato lidhen jo vetëm me ushqyerjen me gji, por edhe me zhvillimin e përgjithshëm të fëmijës.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts