SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 27: A KAM MJAFTUESHËM QUMSHT GJIRI?

Kjo frikë është shpesh e pranishme te nënat e reja. Disa janë të pasigurta që në fillim. Të tjerat janë të befasuara nga një ndryshim në ritmin e thithjes së foshnjës, një ndryshim në ritmin e gjumit ose një ndryshim në ndjenjën në gji. Për shembull, lehtësimi nga mbimbushja fillestare. Por shumica prej nesh në një moment pyesin gjithashtu a kam qumësht mjatueshëm.

Sa herë që ju kaplon pasiguria a keni qumësht mjaftueshëm, mos harroni të numëroni pelenat e lagura dhe të mbushura me jashtëqitje dhe ushqyerjen me gji në 24 orët e fundit.

 

 

________________________________

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts