SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 17: STRATEGJITË PËR GJIDHËNIE MË TË LEHTË

Është mirë që të provoni pozicione të ndryshme të ushqyerjes me gji, veçanërisht në javët e para, për të gjetur atë që funksionon më mirë për ju dhe fëmijën tuaj. Çdo pozicion shkakton një presion të ndryshëm në thithkë dhe ndryshon presionin dhe intensitetin e nxjerrjes së qumështit nga kanalet specifike të qumështit. Kjo mund të jetë e dobishme në zgjidhjen e disa çështjeve që mund të ndodhin gjatë ushqyerjes me gji.

 

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts