SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 11: NGA KULLOSHTRA DERI TE QUMSHTI I PËRHERSHËM

Kulloshtra, është qumështi i parë që prodhohet në gjinjtë tuaj. Ky lëng i trashë, ngjitës, i verdhë, lehtësisht i tretshëm, fillon në sasi të vogla por është ushqimi më i mirë për një të porsalindur dhe është më se e mjaftueshme për fillim, për nevojat e të porsalindurit. Një kohë dhe në disa raste kemi dëgjuar që është thënë që qumështi i parë (kulloshtra) nuk duhet ti ipet foshnjës. Përkundrazi, e kemi thënë edhe më herët që kulloshtra është ushqimi më i rëndësishëm dhe ideal për të porsalindurin ndaj konsiderohet jo vetëm një ushqim natyral, por edhe një ilaç.

Kliko mbi link për të parë videon:

________________________________

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

 

SHPËRNDAJE:

Të ndryshme