Shijoni çdo moment sepse fëmijët vetëm njëher janë të vegjël

Do të vie dita kur fëmija juaj nuk do të ndiej nevojën për ndihmën tuaj

Një ditë fëmija juaj nuk do të kërkoj nga ju ta mbani në prehërin tuaj.

Një ditë ai nuk do ta kërkoj nga ju ta merrni nga shkolla.

Një ditë ai nuk do të kërkoj nga ju ta ndihmoni për të mbushur gotën me lëng

Një ditë do ndaloj të kërkoj të flinte me ju në shtratin tuaj

Një ditë ai nuk do të vrapoi në përqafimin tuaj pas një ëndrrë të keqe.

Një ditë ai nuk do ta kërkoj ta mbaj dorën tuaj gjatë shetitjeve të përbashkëta.

Një ditë ai më nuk do të vrapoi në krahët tuaj pas disa orësh ndarje.

Një ditë ai nuk do të ket interesim të luaj lojën tuaj të preferuar.

Prandaj, përpiquni të shfrytëzoni çdo moment me fëmijën tuaj, dhe sado e lodhshme dhe e vështirë të jet ndonjëherë për të mbajtur, për të lëvizur, për të ndërtuar një kështjellë nga kube, vetëm kur ato momente të zhduken, do ta dini se sa të çmuara ishin. Vetëm kur të vëreni se fëmija juaj sapo shkon në shkollë dhe kthehet, se ai nuk dëshiron që ju ta vini në gjumë ose të luani me të, do ta kuptoni se ajo kohë tashmë ka kaluar dhe se nuk mund ta ktheni

Do ju mungojnë momentet e lumtura, të zvarritet në shtratin tuaj, vetëm një herë për të parë atë buzëqeshje lehtësimi dhe gëzimi kur sheh fytyrën tuaj te dera e kopshtit…

Pra, shijoni çdo moment sepse fëmijët vetëm njëher janë të vegjël./natalmedia.com/

 

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts