Sa herë në vit duhet ta vizitojmë dentistin?

Pyetje:

Sa herë në vit duhet ta vizitojmë dentistin?

Përgjigje:

Për të parandaluar problemet dentare dhe problemet e mishërave te dhëmbëve rekomandohet të vizitoni dentistin se paku 1 herë ne 6 muaj.

Dr.Manushaqe Veliu

Specialiste e Pedodoncisë dhe Stomatologjisë Preventive/natalmedia.com/

 

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts