Pikat kryesore dhe normat e zhvillimit janë udhërrëfyes për zhvillimin e të folurit

Secili fëmijë zhvillohet me ritmin e tij unik por ne presim që të gjithë fëmijët të ndjekin një model tipik zhvillimi. Nëse keni shqetësime dhe vëreni që fëmija juaj bën pjesë tek pikat që vlerësohen si flamur i kuq ju lutemi kontaktoni një logoped për të marrë këshillat e nevojshme dhe të bëni një vlerësim nga afër për fëmijën tuaj. Asnjëherë nuk është herët, Mos pritni!

Logopede, Egzona Maloku./natalmedia.com/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts