Përqendrimi në frymëmarrje gjatë lindjes luan një rol të madh

Nëse jeni shtatzënë ose planifikoni të mbeteni shtatzënë ruajeni këtë postim.

Mos harroni të merrni frymë sepse:

Ju ndihmon për t’u fokusuar gjatë çdo tkurrjeje

Ju ndihmon të qëndroni të qetë duke vepruar në sistemin nervor, duke reduktuar prodhimin e adrenalinës dhe duke mbajtur të qëndrueshme dhe të rregullta rrahjet e zemrës, është shumë efikase.

Në këtë mënyrë ju siguroni furnizimin me oksigjen, veçanërisht për muskujt e mitrës tuaj, të cilët punojnë me forcë të plotë.

Kërkojini partnerit tuaj t’ju ndihmojë të përqendroheni në frymëmarrjen tuaj duke numëruar deri në 4 kur merrni frymë dhe deri në 8 kur e lë shoni frymarrjen.

Ose nëse është më e lehtë për ju, imagjinoni një tullumbace që zgjerohet ndërsa numëroni deri në 4 dhe shfryhet në numrin 8

Mos haronin të merrni frymë. /natalmedia.com/

 

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia

SHPËRNDAJE:

Related posts