Mos e mbani asnjëher mbushësin e telefonit në prizë!

Nëse mbushësi juaj qëndron çdo herë në prizë po bëni një gabim që mund të ket shumë pasoja.

Kompanitë e Meyer, një kompani për ngrohje, klimatizim, hidraulik dhe instalime elektrike, paralajmërojnë tre anët negative të lënies së mbushësit në prizë.

 

Rrezik nga zjarri

Një nga rreziqet më të mëdha të lënies së mbushësit në prizë është rreziku i zjarrit. Nëse ngarkuesi juaj mbinxehet, mund të shkaktoj zjarr. Kjo është veçanërisht e rrezikshme nëse e lini mbushësin gjatë natës.

 

Faturat e larta të energjisë elektrike

Një tjetër dobësi e këtij zakoni është se mund të rrisë faturat tuaja të energjisë elektrike. Edhe kur telefoni juaj nuk është i lidhur me mbushësin, ai do konsumon energjin elektrike. Pra, nëse e lini të ndezur gjatë gjithë kohës, mund të përfundoni duke humbur shumë para në faturën tuaj të energjisë elektrike.

 

 Konsumon energjin

Kur e lini mbushësin në prizë është e logjikshme se ai ende merrë energjinë nga priza. Kjo do të thotë se e gjithë kjo energji shpërndahet në dhomën tuaj dhe e bën ajrin edhe më të ndotur. /natalmedia.com/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts