MACET DHE MISIONI I TYRE SHPIRTËROR

Macja ka të gjitha mineralet brenda ADN-së së saj, shumë kristale që rrezatojnë kodet e shërimit të energjisë.

Macja është jashtëzakonisht telepatike, sheh natyrën, energjinë, entitetet, gjithçka që ndjeni, ju shikon dhe lexon mendimet tuaja, ka një lidhje të pabesueshme me botën e padukshme magjike.

Ata madje janë shumë të pavarur dhe kanë një përkushtim për të ruajtur shtëpitë dhe energjinë e planetit në një frekuencë të lartë ndriçimi.

Zhurma e një mace është si mantra OM për njerëzit, frekuenca e shërimit është e aftë të transferojë dimensione, të zbulojë sëmundje, të shërojë fushën elektromagnetike, aurën, fragmentet dhe të sigurojë mbrojtje në sferat eterike.

Kotelet JANË MËSUES, NA MËSOJNË TË DUAM DHE TË JAPIM DASHURI FALAS. /natalmedia.com/

 

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia

SHPËRNDAJE:

Related posts