Kështu u punon mendja japonezëve!

Në Japoni, dërrasa e zezë e shkollës është e pajisur me një skaner elektronik që fshin atë që shkruhet dhe në të njëjtën kohë e ruan në mënyrë që nxënësit të mund të marrin kopje të mëvonshme nëse duan.

 

 

NATALMEDIA.COM/

 

 

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts