Kalkultarori i javëvë dhe muajve të shtatëzënisë

Dr Samire Ademi Lutoll

Specialiste-Gjinekologe dhe Obstetre

Specialiste në subspecializim për infertilitet

 

Mjekët llogarisin javët e shtatëzënisë kurse ju gjithmonë pyetni në cilin muaj të shtatëzënisë jam.

Nuk keni nevojë të pyesni më. Këtu e gjeni kalkultarorin e javëvë dhe muajve të shtatëzënisë.

 

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts