Hemangioma ka shërim të plotë

HEMANGIOMA
Rezultatet vazhdojnë të jenë shumë inkurajuese,me qindra pacientë te shëruar plotësisht.
Në poliklinikën NATAL vazhdon trajtimi sukseshëm i Hemangiomave tek fëmijët nga Dr Ismail Lutolli, subspecialist i hematologjisë dhe onkologjisë pediatrike.
Në foto femijë i shëruar plotësisht i cili ka filluar mjekimin në mujin e dytë të jetës.
Poliklinika NATAL
048 370 370
SHPËRNDAJE:

Related posts