A mund të përdori rrëmojsen për të larguar grimcat e ushqimit në mes të dhëmbëve?

Pyetje:
A mund të përdori rrëmojsen për të larguar grimcat e ushqimit në mes të dhëmbëve?
Përgjigje:
Nëse jeni një nga ata persona që e kanë këtë shprehi të përdorimit të rrëmojsës për të hequr mbetjet e ushqimit në mes të dhëmbëve atëherë zëvendësoje perdorimin e rrëmojsës me përdorimin e fillit dentar.
Ja arsyet pse nuk preferohet përdorimi i rrëmojsës:
Rrit rrezikun e infeksioneve.
Nuk është efikase.
Rrit hapësirat midis dhëmbëve.
Këto janë vetëm disa nga problemet që ju mund të keni.
Për të diskutuar më shumë rreth kësaj teme, lini një takim me dentistin tuaj!
Spec. Dr. Manushaqe Veliu./natalmedia.com/ 

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts