A mund të dhurojë gjak vullnetarisht një grua që merr kontraceptivë oral?

Pyetje:

A mund të dhurojë gjak vullnetarisht një grua që merr kontraceptivë oral?

Përgjigje:

Një grua që pi kontracepsion hormonal mund të jetë dhuruese e vullnetshme e gjakut, sigurisht nëse si të tjerët edhe ajo i plotëson kriteret për dhurimin e gjakut.

Dr Samire Ademi Lutolli Gjinekologe dhe Obstetre./natalmedia.com/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts