A jam unë për këtë punë?

Ke pyetur sa herë “A jam unë për këtë punë? A po di ta bëj? A po harroj veten?

Mos e mendo mëmësinë si diçka që të lodh, të shpenzon, të ndërhyn në dhe të merr kohën – në të vërtetë dhe i bën të gjitha këto.

 

Kuptoje mëmësinë si realizimin e fuqive dhe aftësive tua të pabesueshme, si burimin e forcës dhe motivimit tënd.

 

Ti je duke bërë një gjë të madhe për botën. Ti po ngre një qenie.

Je e pazëvendësueshme, e vlerëshme dhe e aftë.

 

Mos lër asgjë për më vonë, njëherë, kur të rriten dhe largohen … Jeto dhe rritu me fëmijën tënd.

 

Mëso të bashkëjetosh me fëmijët tu, e jo të jetosh pranë fëmijëve tu dhe të presësh kohën e duhur për të bërë diçka, ndonjëherë, për veten tënde.

 

Ajo kohë do të jetë kurrë më parë. Jeto me ta, jeto tani!/natalmedia.com

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

 

SHPËRNDAJE:

Related posts