A është më mirë me përdor brushën manuale apo elektrike?

Pyetje:

Përshëndetje. A është më mirë me përdor brushën manuale apo elektrike?

Përgjigje:

Nese pacienti e ka tekniken e duhur për pastrim të dhëmbëve edhe atë teknikë e aplikon rregullisht,
më mirë është pastrimi mekanik me brushë manuale.
Po nese pacienti nuk e ka tekniken e drejtë të larjës së dhëmbëve dhe as nuk i pastron dhëmbët aq gjatë sa duhet është më mirë me brushë elektrike pasiqë ajo i bënë vet levizjet .
Brusha elektrike sidomos është e përshtatshme për personat me aftësi të kufizuara.
Spec. Dr. Manushaqe Veliu./natalmedia.com/ 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia

SHPËRNDAJE:

Related posts