A e dini se…

Një fëmijë i rrethuar nga kritika mëson të fajësojë të tjerët dhe të jetë i pakënaqur
Një fëmijë i rrethuar nga tallja mëson të jetë e dyshimtë
Një fëmijë i rrethuar nga armiqësia mëson të mbrohet
Një fëmijë i rrethuar nga zemërimi mëson të shkaktojë dhimbje
Një fëmijë i rrethuar nga mosinteresimi mëson të mos dëgjojë të tjerët
Një fëmijë i rrethuar nga mashtrimi mëson fshehjen
Një fëmijë i rrethuar nga turpi mëson fajin
Një fëmijë i rrethuar nga respekti për kufijtë mëson pavarësinë
Një fëmijë i rrethuar nga pranimi mëson durimin
Një fëmijë i rrethuar nga mbështetja mëson vetëbesimin
Një fëmijë i rrethuar nga ndershmëria mëson ndershmërinë
Një fëmijë i rrethuar nga siguria mëson të besojë
Një fëmijë i rrethuar nga dashuria mëson të japë
Një fëmijë i rrethuar nga liria e zgjedhjes mëson përgjegjësitë.
(J. Hollis)/natalmedia.com/

 

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

 

SHPËRNDAJE:

Related posts