Nëse zgjidhni një grua që punon…

Pëktheu dhe përpunoi: Dr Samire Ademi Lutolli

Specialiste-Gjinekologe dhe Obstetre,

Specialiste në subspecializim për infertilitet

 

  • Kur martohesh me një grua që punon, duhet të pranosh shtëpia mund të mos funksionojë.
  • Nëse keni zgjedhur një shtëpiake që mund të kujdeset për ju dhe të menaxhojë plotësisht shtëpinë, duhet të pranoni që ajo nuk fiton para.
  • Nëse zgjidhni një grua të bindur, duhet të pranoni se ajo varet nga ju dhe duhet të kujdeseni për të.
  • Nëse vendosni të jeni me një grua të fortë, duhet të pranoni që ajo është e fortë dhe ka mendimin e saj.
  • Nëse zgjidhni një femër të bukur, atëherë do t’ju duhet të përballoni shumë shpenzime.
  • Nëse vendosni të jeni me një grua të suksesshme, duhet të kuptoni se ajo ka karakter dhe synimet dhe ambiciet e saj.
  • Nuk ka të tillë perfekte. Secili ka rrugën e tij që na bën unikë.
  • Dhe në fund, gjëja më e rëndësishme:
  • Te një femër e duhur i ke të gjitha këto nëse edhe ti je ai i vërteti 😉
  • Dashuro, vlerëso, respekto!/natalmedia.com/

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Të ndryshme