A është e sigurt të ngasësh biçikletën gjatë shtatzënisë?

Me ardhjen e stinës së verës, shumë nga ne zëvendësojmë transportin publik dhe makinat me biçikleta. Por pyetja për të cilën shumë gra shtatzëna janë të interesuara është se sa dhe a është e sigurt të ngasësh një biçikletë gjatë shtatzënisë? çiklizmi gjatë shtatzënisë nuk përbën domosdoshmërisht një rrezik për një grua shtatzënë, megjithatë, një grua shtatzënë duhet të jetë e vetëdijshme për disa probleme dhe rreziqe potenciale. Për shembull, në tremujorin e parë, kur mundimet dhe marramendja janë më të zakonshme, humbja e ekuilibrit është një nga rreziqet potenciale.…

SHPËRNDAJE:
Read More