Kujdesi si flisni – Fjalët tuaja mund të lënë gjurmë të thellë emocionale tek fëmija juaj

Fjalët kanë një forcë të madhe për të lënduar fëmijët tuaj, prandaj bëni kujdes më fjalët sidomos kur komunikoni me fëmijët. Edhe pse të duken të padëmshme, fjalët e tua mund t’i lëndojnë emocionalisht dhe të lënë pasoja sepse fëmija i përthith këto fjalë dhe mbi to ndërton një imazh personal. 1. Nëse nuk e ndalon këtë, do të të lë këtu! Frikësimi duke braktisur fëmijën për ta ndaluar ndonjë veprim të tij nuk është metod e duhur.Fëmija duhet ta dijë se prindi nuk do ta lërë kurrë. 2. Pse nuk je si…

SHPËRNDAJE:
Read More