Këto janë gjërat që ndikojnë në zhvillimin e inteligjencës së fëmijëve

Edhe pse inteligjenca është vetëm 50 për qind e ekuacionit të suksesit, rritja është vendimtare për zhvillimin e fëmijës. Ja pesë gjëra që ndikojnë në inteligjencën e fëmijës suaj. Mënyra se si rriten fëmijët? Zhvillimi i trurit nuk varet vetëm nga gjenetika. Edhe pse qelizat e trurit formohen para lindjes, përvojat e hershme të jetës dhe mësimet e para janë të rëndësishme për zhvillimin e trurit të fëmijës. Nuk ka nevojë për të blerë lodra të shtrenjta. Duke bashkëbiseduar, duke lexuar libra, ju gjithashtu mund të stimuloni fëmijën tuaj duke…

SHPËRNDAJE:
Read More