Sa realisht e kemi kuptuar thelbin e prindërimit?!

A i njihni fëmijët tuaj më thellë se sa notat e tyre, numri i golave ​​apo koshave që mund të kenë shënuar në stërvitje apo ndeshje? A e dini cila është ngjyra e tyre e preferuar? Cilën sezon të vitit e duan? A e dini se çfarë i frikëson? Çfarë i lumturon? A e dini se çfarë ëndrrash panë mbrëmë? A i keni pyetur ndonjëherë: Çfarë i bëri kaq të trishtuar? Si kaloi dita në shkollë? Cila është lënda e tyre e preferuar dhe pse? Kush është mësuesi/profesori i preferuar…

SHPËRNDAJE:
Read More