SHKOLLA E GJIDHËNIES|Video 48: MYKU NË GOJËN E FËMIJËS DHE NË GJIRIN E NËNËS GJATË GJIDHËNIES

Një nga problemet e zakonshme me të cilat përballen nënat pas lindjes së një fëmije që në fillim të ushqyerjes me gji është infeksioni mykotik.

Bëhet fjalë për një infeksion me kërpudhat Candida Albicans, e cila është vazhdimisht e pranishme në organizëm.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts