SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 73: SA KOHË DO TË VAZHDOJË USHQYERJA ME GJI?

Qumshti i gjirit, normalisht, është gjithçka për të cilin fëmija ka nevojë në moshën 6 muajshe. Nga muaji i gjashtë fëmija ka nevoja për ushqime plotësuese, fillimisht ushqime të buta e më vonë edhe ato më të forta.

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts