SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 70: A DUHET NDËRPRERË GJIDHËNIEN NËSE DUAM SHTATZËNI TJETËR?

Për të mbetur përsëri shtatzënë pas lindje pas lindjes së një fëmije, trupi juaj duhet të bëhet përsëri I ftytshëm. Pas lindjes trupit tuaj I duhet rreth gjashtë javë që të shërohet. Nëse ushqeheni me gji, menstruacionet mund t’ju kthehen në këtë kohë. Kur të vinë menstruacionet, mund ta konsideroni veten të frytshme dhe të aftë për të mbetur përsëri shtatzënë.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts