SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 7: DITËT E PARA NË MATERNITET PAS LINDJES DHE GJIDHËNIA

 

 

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Të ndryshme