SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 37: ANKTHI I NËNËS DHE NDIKIMI I RRETHIT GJATË GJIDHËNIES

Ditët e para janë më të vështirat për një nënë. Shpeshherë, gëzimi i lindjes kthehet në shqetësim, sepse shumica e nënave mendojnë se nuk kanë qumsht aq sa duhet.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts