SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 30: TË VËRTETAT RRETH JASHTËQITJES TE FOSHNJAT E USHQYERA ME GJI

Foshnjat që ushqehen me gji, jo domosdoshmërisht duhet të kenë jashtëqitje çdo ditë. Më shumë se numri i jashtëqitjeve, ka rëndësi forma dhe përmbajtja e jashtëqitjes.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts