SHKOLLA E GJIDHËNIES| – Video 2: Në shtatëzëni merret vendimi dhe përgatitja për gjidhënie

 

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Të ndryshme