SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 15: SHENJAT QË TREGOJNË KUR FOSHNJA E KA KAPUR GJIRIN MIRË

Qumshti i gjirit është ushqimi më i mirë për foshnjën tuaj. Mësoni kapjen e mirë të gjirit. Kjo do të qojë në thithje dhe ushqyerje të mirë dhe prodhim të madh të qumshtit nga gjinjtë. Dhe do të ishte më se e mjaftueshme për së paku 6 muajt e parë të jetës së foshnjës.

 

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Të ndryshme