SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 14: HAPAT QË I MUNDËSOJNË FOSHNJES NJË MBËRTHIM TË MIRË TË GJIRIT

Foshnjat e shëndetshme kanë instiktin e ushqyerjes që ju ndihmon atyre të gjejnë gjirin dhe ta kapin atë.

Vazhdimi i këtij instikti pas lindjes ditët dhe javët e para ua bën më të lehtë foshnjave të mbërthejnë thellë gjirin.

Nënat do të mësojnë hapat që të kuptojnë a është arritur një mbërthim i mirë i gjirit nga foshnja.

________________________________

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

 

 

SHPËRNDAJE:

Related posts